Tagrenovering og det tilhørende murerarbejde

​Har du brug for at få udført en professionel tagrenovering af en kompetent og erfaren murermester, så er vi hos Murermester MP et oplagt valg. Vi tilbyder blandt andet veludført murerarbejde i forbindelse med renovering af tag, og vi kører typisk ud til kunder i Roskilde, Hedehusene og Holbæk samt i andre omkringliggende områder.

Sådan arbejder vi i forbindelse med en tagrenovering

En tagrenovering handler om at forlænge levetiden for dit tag og samtidig undgå de skader, som et utæt tag ofte resulterer i. Alle typer tag, uanset om der er tale om et tag på et parcelhus eller en historisk bygning, bliver håndteret af vores kyndige medarbejdere med stor respekt for opgaven.

Vi sørger for at tage hensyn til stil og materialer, når vi sammen gennemgår dine muligheder og ønsker.

Er dit tag blevet for medtaget til en tagrenovering, skal du have foretaget en udskiftning af taget. I samme omgang sørger vi for en reparation af ejendommens brandkarme og kviste, så hele konstruktionen er ny og velfungerende. Det kan også være, at det er nødvendigt med en fugning og tætning omkring din skorsten, eller at der er andre utætheder på dit tag, som skal udbedres.

Mange af vores kunder vælger også at kombinere en renovering af taget med en facaderenovering, således at hele huset bliver sat i stand udvendigt på samme tid. Dette er selvfølgelig også en mulighed. Hvis du står over for andre bygge- og renoveringsprojekter, kan vi også hjælpe. Vi samarbejder nemlig med alt fra tømrermestre og malere til elektrikere, VVS’ere og kloakmestre.

Kontakt os og hør mere om vores tagarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores murerfirma kan være behjælpelige i forbindelse med dit tagarbejde, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din tagrenovering eller en anden opgave. Vi står klar til at hjælpe!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering.

Spar 30% på udgifter til varme og el

Energioptimering er for dig, der ønsker at spare på dit energiforbrug og dine løbende udgifter. Energioptimering giver dig op til 30 % lavere udgifter til varme og el.

Et facadesystem er den bedste måde at sikre optimal isolering af din ejendom. Den høje isoleringsgrad du opnår på denne måde, sikrer en energibesparelse, som du aflæser direkte på din varmeregning. Står du overfor at skulle renovere din ejendom, så er energioptimering oplagt at indarbejde som en del af projektet.

Læs mere

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412