Betonarbejde

​Du kan få udført alt i betonarbejde hos Murermester Martin Pedersen. Fra støbning af fundamenter og belægningsarbejder i indkørsler, til etablering og renovering af sokler, trapper, gulv og facader.

Betonarbejde kræver dybdegående viden om arbejdet med selve betonen. Er bindemidlet forkert sat sammen, så holder betonen ikke længe nok og slår revner.

Det er derfor vigtigt, at du vælger en erfaren professionel murer til dit betonarbejde. Er fundamentet lagt korrekt, så holder hele konstruktionen længere, og der går længere inden der skal rettes op på slid-skader.

Byg Garanti og Dansk Byggeri sikrer, at din leverandør har kvaliteten i orden. Vi er naturligvis medlem af begge dele, så du er tryg ved os som udførende og som entrepenør.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Professionel entreprenør.

Generelt er beton et yderst holdbart materiale, men mange ydre omstændigheder afgør om der efterhånden opstår revner eller andre skader. Den grundlæggende betonkonstruktion behøver ikke at have taget skade, og bliver der taget hånd om det i tide, så forlænges betonens levetid.

En tilstandsbedømmelse bliver altid foretaget inden arbejdet sættes i gang. Både for din skyld og for entrepenørens. Her får du afklaret skadens omfang, og vi aftaler hvad der skal gøres og hvornår. Hvis du ønsker det kan du også få en plan for vedligeholdelse fremover.

Murermester Martin Pedersen er en professionel entreprenør, der kan udføre dit betonarbejde. Du får de stærke faglige kompetencer, som et godt betonarbejde kræver. Du får en samarbejdspartner, hvor aftaler bliver overholdt, og kvaliteten er i top.

Få et uforpligtende tilbud på dit betonarbejde – ring på 40 78 70 40.

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412