Facaderenovering: Vandskuring og andre former for renovering af facade

​Skal du have foretaget en vandskuring af hus eller en anden form for facaderenovering, og leder du efter en dygtig og erfaren murer, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Murermester MP har vi stor erfaring inden for renovering af facade, som vi blandt andet udfører for private husejere i Roskilde, Hedehusene, Holbæk og omegn.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1974, og vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for den allerbedste kvalitet.

Hvad dækker en renovering af facade over?

En facaderenovering omfatter blandt andet afrensning af facaden, herunder både sandblæsning og højtryksafrensning med koldt og varmt vand.

Efter afrensningen af din facade foretager vi en udbedring af:

  • Fuger
  • Mursten
  • Puds
  • Facadefils

Vores mangeårige erfaring med alle typer renovering af facade sikrer, at du får en professionel renovering eller vandskuring med respekt for det originale håndværk og udtryk.

Hvad koster facaderenovering?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på facaderenovering, som blandt andet afhænger af, hvilken form for renovering der er tale om. Er der for eksempel tale om en omfugning af en murstensvæg, pudsning af facade eller vandskuring af væg?

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere om din opgave og dens omfang.

Kontakt os og hør mere om vandskuring eller indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med vandskuring, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har mange faste samarbejdspartnere, og derfor kan du også kontakte os, hvis du for eksempel skal have løst en opgave for en tømrer, maler, kloakmester, VVS’er eller elektriker.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med din opgave.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering.

Spar 30% på udgifter til varme og el

Energioptimering er for dig, der ønsker at spare på dit energiforbrug og dine løbende udgifter. Energioptimering giver dig op til 30 % lavere udgifter til varme og el.

Et facadesystem er den bedste måde at sikre optimal isolering af din ejendom. Den høje isoleringsgrad du opnår på denne måde, sikrer en energibesparelse, som du aflæser direkte på din varmeregning. Står du overfor at skulle renovere din ejendom, så er energioptimering oplagt at indarbejde som en del af projektet.

Læs mere

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412