Murerarbejde

​Få udført alle former for murerarbejde fra kælder til kvist. Murermester Martin Pedersen påtager sig såvel hoved- som underentreprise.

Du får professionel rådgivning, så du er sikker på, du får den rigtige løsning af din opgave. Hos Murermester Martin Pedersen er vi stolte af vores murerarbejde, og vi repræsenterer en god gammeldags murertradition.

Få udført murerarbejde indenfor flere områder. Badeværelser, hvor du enten vil bygge helt om, have lagt gulvvarme, eller måske bare have hjælp til at få sat nye fliser op.

Uanset omfanget får du murerarbejde, der overholder alle gældende regler. De grundlæggende funktioner skal være på plads, samtidig med, at det visuelle indtryk skal være indbydende.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garanti for Kvalitetsarbejde.

Skal du i gang med større projekter, såsom en tilbygning, ombygning eller renovering, så hjælper vi med entreprisestyring.

Vi udfører både overordnet entreprise og under-entreprise.

Har du en ældre bygning får du brug for professionel rådgivning, der tager højde for bygningens stil og materialer. Der kan være særlige krav om bevaring eller udseende, og det har vi solid erfaring med fra lignende opgaver.


Murermester Martin Pedersen er medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti-ordningen. Det er din garanti for kvalitetsarbejde.

Har du brug for at få udført murerarbejde, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412