Energioptimering – Den bedste løsning

​Du skal ikke gå på kompromis med funktionerne i din bygning, og derfor gennemgår vi omhyggeligt dine installationer sammen, så du får den optimale løsning for netop din ejendom. Ud fra det kan vi vejlede dig til at vælge det rigtige facadesystem.

Udgiften til energioptimering tjener sig hurtigt hjem. Du sparer på el og varme, og får et bedre indeklima. Du vælger selv om du vil have en mindre eller mere omfattende løsning.

Hos Murermester Martin Pedersen får du en professionel partner, der styrer din entreprise og sikrer den fagligt velfunderede løsning.

Ring til os i dag på (+45) 40 78 70 40 og få en snak om, hvordan du sparer penge gennem energioptimering.

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering erhverv

Har din virksomhed køleanlæg eller klimastyring er der ofte mange penge at spare på energioptimering. Efterhånden som der kommer mere og mere varme-afgivende IT-udstyr, så kræver det noget andet at afkøle og opvarme en bygning. Er din bygning af ældre dato, så overvej at hjælpe den til bedre isolation og bedre indeklima. Det er både godt for medarbejderne og for økonomien.

Energioptimering Privat

Har du et lidt ældre parcelhus eller sommerhus, får du mulighed for at kombinere energioptimering med en pænere facade. Især sommerhuse er ofte dårligt isolerede, med tilbygninger og andet der gør husets udseende uensartet.

Vi tilbyder også bygningrenovering.

Har du brug for renovering af en ejendom, så kan Murermester Martin Pedersen hjælpe. Vil du sikre dig, at din renovering bliver udført med respekt for ejendommens originale stil og arkitektur, så er du kommet til den rette.

Vi har stor erfaring med renovering af ældre ejendomme, både facaderenovering og tagrenovering.

Læs mere her

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412