Bygningsrenovering udføres af specialister

Har du brug for en professionel renovering af din bygning, og leder du i den forbindelse efter en erfaren murer, der kan varetage din bygningsrenovering? Så står vi hos Murermester MP klar til at hjælpe dig!

Vi holder selv til i Roskilde, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Holbæk, Hedehusene og omegn, og vi er særligt specialiserede inden for byggeri, renovering og restaurering.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, og det betyder, at du kan være helt tryg ved, at du får udført kvalitetsarbejde, når du vælger at lade vores firma varetage din opgave. Samtidig har vi eksisteret siden 1974, hvilket betyder, at vi både har den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at sikre et professionelt og langtidsholdbart resultat.

Hvad er bygningsrenovering?

En bygningsrenovering er renovering af en bygning, der enten kan omfatte hele eller dele af den pågældende bygning.

Hos Murermester MP sørger vi for, at din bygningsrenovering bliver udført med respekt for ejendommens originale stil og arkitektur, og vi har særlig stor erfaring med renovering af ældre ejendomme, herunder både i form af:

  • Facaderenovering
  • Energirenovering
  • Tagrenovering

Kontakt os og få udarbejdet et tilbud på renovering af din bygning

Har du en bygning, der trænger til at blive renoveret, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller kompetencer, eller hvis du har brug for yderligere information om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig med din bygningsrenovering.

Vi samarbejder med tømrere, malere, elektrikere, kloakmestre og VVS’ere, og derfor kan du være sikker på at få hjælp til dit næste byggeprojekt.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål!

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering.

Spar 30% på udgifter til varme og el

Energioptimering er for dig, der ønsker at spare på dit energiforbrug og dine løbende udgifter. Energioptimering giver dig op til 30 % lavere udgifter til varme og el.

Et facadesystem er den bedste måde at sikre optimal isolering af din ejendom. Den høje isoleringsgrad du opnår på denne måde, sikrer en energibesparelse, som du aflæser direkte på din varmeregning. Står du overfor at skulle renovere din ejendom, så er energioptimering oplagt at indarbejde som en del af projektet.

Læs mere

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412