Facadesystem

Smuk og energibesparende løsning

Brug et facadesystem til at gøre din bolig mere energirigtig. Har du for eksempel et parcelhus på 130 kvadratmeter, så kan du spare mellem 4000 og 6000 kroner om året på din varmeregning. Så du sparer mange penge, og gør samtidig huset mere værd.

Slip for kuldebroer, fugtigt indeklima og skimmelsvamp. Du behøver ikke flytte ud, mens arbejdet står på. Renoveringsarbejdet foregår kun på ydersiden af huset, så dine daglige gøremål bliver ikke forstyrret.

Farve og stil forsvinder ikke med et facadesystem

Du bestemmer selv farven på dit facadesystem. Få flere forskellige farveprøver, så du kan vurdere farven på dit hus, i dagslys og i forhold til husene omkring. Tykkelsen på facadesystemet afhænger af, hvad store dine krav til isolering er.

Bor du i et ældre hus, og er nervøs for om det mister sit særpræg eller detaljerne? Det tager vi højde for. Dit hus skal ikke være mindre smukt fordi det er blevet energioptimeret, og valget af facadesystem afhænger af mulighederne for netop dit hus. Det behøver ikke være grimt for at være fornuftigt.

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facadesystem med lang levetid.

Facadesystemer har lang levetid, så er der mindre vedligehold at budgettere med.

Murermester Martin Pedersen udfører facade-renoveringer med løsninger fra Baumit og Skalflex. Begge facadesystemer giver holdbare overflader, god isolering og minimalt vedligehold.

Ring 40 78 70 40 og få et godt tilbud på facadesystem til dit hus

Kontakt os

Energioptimering erhverv

Har din virksomhed køleanlæg eller klimastyring er der ofte mange penge at spare på energioptimering. Efterhånden som der kommer mere og mere varme-afgivende IT-udstyr, så kræver det noget andet at afkøle og opvarme en bygning. Er din bygning af ældre dato, så overvej at hjælpe den til bedre isolation og bedre indeklima. Det er både godt for medarbejderne og for økonomien.

Energioptimering Privat

Har du et lidt ældre parcelhus eller sommerhus, får du mulighed for at kombinere energioptimering med en pænere facade. Især sommerhuse er ofte dårligt isolerede, med tilbygninger og andet der gør husets udseende uensartet.

Vi tilbyder også bygningrenovering.

Har du brug for renovering af en ejendom, så kan Murermester Martin Pedersen hjælpe. Vil du sikre dig, at din renovering bliver udført med respekt for ejendommens originale stil og arkitektur, så er du kommet til den rette.

Vi har stor erfaring med renovering af ældre ejendomme, både facaderenovering og tagrenovering.

Læs mere her

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412