Nyt badeværelse og renovering af badeværelse udføres

​Drømmer du om at få bygget et helt nyt badeværelse, eller er det en renovering af badeværelse, der står på ønskelisten? Hvis du leder efter en dygtig murer, der kan varetage din kommende badeværelsesopgave, så står vi hos Murermester MP klar til at hjælpe dig.

Vi er din lokale håndværker, uanset om du skal have etableret et nyt badeværelse, eller om det er en badeværelsesrenovering, du skal have udført i Roskilde, Hedehusene, Holbæk eller et andet omkringliggende område.

Modernisering og renovering af badeværelse

Et badeværelse har en vis levetid, og er ejendommens badeværelser klar til en renovering, så er der mange forskellige muligheder for både at modernisere og tilpasse. Det kan for eksempel være, at der er behov for en omfugning af fliser, eller det kan være, at der skal opsættes nye klinker, men det kan også være, at der er tale om en mere gennemgribende modernisering og renovering af badeværelse.

Uanset om der er tale om en lille eller en større renovering, så kan du altid forvente, at alle krav om vådrum og vådrumszoner bliver overholdt, når det er os hos Murermester MP, der skal varetage arbejdet.

Samtidig kan du være sikker på at få udført professionelt håndværk med kvalitet i alle detaljer – også dem du ikke umiddelbart kan se. Ganske enkelt fordi vi sætter en ære i vores arbejde.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget et nyt badeværelse koster. Det afhænger blandt andet af dine ønsker og forventninger til:

  • Badeværelsets størrelse
  • Badeværelses funktionalitet og design
  • Om der er tale om et nyt bad eller et nyt toilet
  • Hvilke materialer vi skal købe ind

Kontakt os og indhent et tilbud på din badeværelsesopgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på et nyt badeværelse, en renovering af badeværelse eller noget helt tredje. Vi samarbejder både med elektrikere, tømrere, malere, kloakmestre og VVS’ere, og derfor kan vi varetage en lang række opgaver for dig.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig – Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering.

Spar 30% på udgifter til varme og el

Energioptimering er for dig, der ønsker at spare på dit energiforbrug og dine løbende udgifter. Energioptimering giver dig op til 30 % lavere udgifter til varme og el.

Et facadesystem er den bedste måde at sikre optimal isolering af din ejendom. Den høje isoleringsgrad du opnår på denne måde, sikrer en energibesparelse, som du aflæser direkte på din varmeregning. Står du overfor at skulle renovere din ejendom, så er energioptimering oplagt at indarbejde som en del af projektet.

Læs mere

Se vores arbejde.​

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412