Om virksomheden

Firmaet opstod i 1974 med murermester Erik Pedersen som leder. Martin Pedersen, søn af Erik Pedersen, blev murermester i 2004. I 2008 overtog han sin fars firma og det blev omdøbt til det nuværende navn, Murermester MP.

Murermester MP er underentrepenør på større byggerier og renoveringsprojekter. Kunderne er typisk boligselskaber eller større foreninger, der enten har faste vedligeholdelseskontrakter eller større ombygningsprojekter.

Virksomheden har 6-16 mand ansat, afhængigt af opgaverne.

Er du murer eller har kompetencer indenfor andre håndværk, så skriv dig op i vores job-database.

Din hjælp til dit byggeprojekt

Vi tilbyder blandt andet tilbygninger, indvendige renoveringer, facadeisolering og alt i flise- og klinkearbejd. Der er mange ting, du kan få os til, hvis vi står for dit byggeprojekt. Men at lave en nem lappeløsning, der ikke holder i længden, er ikke på vores liste.​

Omhyggelighed og grundighed.

Vi er imødekommende og ganske omgængelige. Vi er en god håndfuld murere og lidt til, der for de flestes vedkommende har været i firmaet i en årrække. Vi kan løfte både større og mindre opgaver inden for faget, og vi gør det med stor omhyggelighed og grundighed.

For at sikre vores kunder bedst muligt er vi medlem af Byg Garanti, så er du er sikret, at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Vi holder til i Roskilde tæt på København, men vi kører ud til alle kunder på hele Sjælland. Vi glæder os til at høre fra dig!

VIRKSOMHEDEN

Vi har eksisteret siden 1974 og har slået os op på at levere ordentligt håndværk, så vi vil ganske enkelt ikke lægge navn til noget som helst, vi ikke kan stå inde for.

​Murermester Martin Pedersen ApS | CVR: 32569412