Om virksomheden

Vi hjælper dig med alt inden for murerarbejde! Læs mere om Murermester Martin Pedersen ApS på denne side. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er interesseret.

Din hjælp til dit byggeprojekt

Vi tilbyder blandt andet

Der er mange ting, du kan få os til, hvis vi står for dit byggeprojekt. Men at lave en nem lappeløsning, der ikke holder i længden, er ikke på vores liste.

Vores arbejdstilgang

Omhyggelighed og grundighed

Vi er imødekommende og ganske omgængelige. Vi er en god håndfuld murere og lidt til, der for de flestes vedkommende har været i firmaet i en årrække. Vi kan løfte både større og mindre opgaver inden for faget, og vi gør det med stor omhyggelighed og grundighed.

For at sikre vores kunder bedst muligt er vi medlem af Byg Garanti, så er du er sikret, at kvaliteten af vores arbejde er i orden. Vi holder til i Roskilde tæt på København, men vi kører ud til alle kunder på hele Sjælland. Vi glæder os til at høre fra dig!

Murermester MP støtter lokal sport

Rønnede IF pigefodbold
Bredals Cup
SB50 – Ishøj Badminton

Bygningsrenovering

Har du brug for renovering af en ejendom, så kan vi hjælpe. Vi har stor erfaring med renovering af ældre ejendomme, både facaderenovering og tagrenovering.

Energioptimering

Energioptimering er for dig, der ønsker at spare på dit energiforbrug og dine løbende udgifter. Energioptimering giver dig op til 30% lavere udgifter til varme og el.

EST. 1947

Hvem er vi

Firmaet opstod i 1974 med murermester Erik Pedersen som leder. Martin Pedersen, søn af Erik Pedersen, blev murermester i 2004. I 2008 overtog han sin fars firma og det blev omdøbt til det nuværende navn, Murermester MP.

Murermester MP er underentrepenør på større byggerier og renoveringsprojekter.

Kunderne er typisk boligselskaber eller større foreninger, der enten har faste vedligeholdelseskontrakter eller større ombygningsprojekter.

Virksomheden har 6-16 mand ansat, afhængigt af opgaverne.

Er du murer eller har kompetencer indenfor andre håndværk, så skriv dig op i vores job-database.

Hos Murermester MP er du sikret!

Du får ekstra sikkerhed og garanti fordi vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti